Kleuters

Woensdag 1 april 2020, 16.00

Beste ouders van groep 1 en 2,

Zoals u weet blijven de scholen voorlopig dicht. Daarom hebben we voor de komende 3 weken weer nieuwe bingokaarten gemaakt. Hierbij nogmaals de uitleg: Bij dit pakket vindt u per week twee bingokaarten. De ene kaart is voor de ouders, hierop staat de uitleg van 15 opdrachten. De andere kaart is voor uw kind, hier staan plaatjes op. Als uw kind een opdracht heeft gedaan, mag het daarna een sticker plakken op de activiteit.
Bij deze bingokaarten zijn ook een aantal knutselwerkjes. Deze werkjes willen we in het plakboek van de kinderen doen. Als de school weer open is dan kunnen jullie dit inleveren bij de juf.
Voor groep 2 zit er nog een extra werkboekje en schrijfboekje bij. Probeer elke dag een bladzij te maken en het werk te verdelen over de komende weken.
Ten slotte maken we elke dag filmpjes voor YouTube. Hier laten we een spelletje zien of leggen we een opdracht uit.

Voor het Bijbelonderwijs komen er suggesties op de website. De verwerkingen zitten alvast in het pakket.

Veel succes en een hartelijke groet,

Tjitske de Graaf, Judith Leusink en Mirjam van Tuijl

Beste ouders van groep 1 en 2,

Helaas kunnen de kleuters de komende drie weken niet naar school om te spelen, te werken en te leren. Daarom hebben we iets bedacht, zodat ze eventueel thuis aan de doelen van school kunnen werken.
Bij het pakket dat uw kind zal krijgen vindt u per week twee bingokaarten. De ene kaart is voor ouders, hierop staat de uitleg van 15 opdrachten. De andere kaart is voor uw kind, hier staan plaatjes op.
Als uw kind een opdracht heeft gedaan, mag het daarna een sticker plakken op de activiteit. Deze opdrachten zijn vrijblijvend, we vinden het erg belangrijk dat uw kind ook veel blijft (buiten)spelen.

Voor het bijbelonderwijs komen er suggesties op de website. De verwerkingen zitten ook in het pakket.

Veel succes en een hartelijke groet,

Tjitske de Graaf, Judith Leusink en Mirjam van Tuijl

Hierbij een link naar de digitale materialen voor de bingo:
Materialen Bingo thuisonderwijs Groep 1 en 2.pdf